VRIJWILLIG TRAINEESHIP

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil het komende half jaar aan je persoonlijke ontwikkeling werken én iets goeds doen een ander? Dan is het Vrijwillig Traineeship echt iets voor jou. Hier word je begeleid om bij verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat jouw talent is waar jij een ander mee kunt helpen. 

Wat je tijdens het Vrijwillig Traineeship gaat doen, verschilt per organisatie. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met de standaard vrijwilligerstaken of ervoor kiezen om iets extra’s te doen of organiseren voor de doelgroep van de organisatie.
Ben jij supergoed in social media of een kei in filmpjes maken? Dan kun jij hier de maatschappelijke organisatie vast en zeker goed bij helpen! Of wie weet bak jij de sterren van de hemel voor kwetsbare ouderen. We kijken samen naar iets wat bij jou past. 

Social media talent of koekjesbakker?

 Wat er in ieder geval altijd hoort bij het volgen van het Vrijwillig Traineeship is:

– Je krijgt begeleiding van jouw coach
– Je ontvangt een certificaat en het staat erg goed op je CV 😉
– Je ontmoet nieuwe mensen en vergroot zo je netwerk
– Je kunt cursussen volgen waar je direct iets aan hebt

Ben jij benieuwd naar de organisaties waar je aan de slag kunt als trainee? Bekijk dan hieronder een aantal voorbeelden van Vrijwillig Traineeship vacatures.

Meer informatie, kijk op de website van Haarlemmermeer voor Elkaar