Q&A sessie over Missie

Op zon­dag 2 au­gus­tus 2020 staat weer een Q&A-sessie (Questions & Answers - Vragen & Ant­woor­den) gepland op Ka­the­draal TV.

Zondag 2 augustus – 15:00 uur – Kathedraal TV

Op zon­dag 2 au­gus­tus 2020 staat weer een Q&A-sessie (Questions & Answers – Vragen & Ant­woor­den) gepland op Ka­the­draal TV. Deze keer is het thema ‘Missie’ en sprekers zijn Lisanne Hoogen­boom en Moeder Nadiya (Blauwe zuster). Host is deze keer weer Carolien Hoogen­boom.

De Q&A-serie is opgezet door het jon­ge­ren­pas­to­raat, maar de sessies over ver­schil­lende thema’s zijn na­tuur­lijk voor ie­der­een inte­res­sant.

Questions & Answers

“Vraag jij je wel eens af wat het nou betekent om mens te zijn, de Communie te ont­van­gen en waarom het goed is om de rozen­krans te bid­den. Ver­schil­lende vragen over allerlei thema’s passeren de revue bij de Q&A’s met Mgr. Hendriks en andere gast­spre­kers. Het mooiste is dat deze Q&A’s live te volgen zijn via YouTube, waardoor jij elke keer ook jouw vragen over het thema kunt stellen!”

Pro­gram­ma

Eens in de drie à vier weken is er op vrij­dag of zon­dag een Q&A waarbij ie­der­een vragen kan stellen. Stuur de vragen via de YouTube chat of app ze naar 06 – 23 43 60 49.